Websitul Carbiz - rent a car se incarca ...inchirieri
Inchirieri masini, Rent a car Bucuresti - Carbiz
CarBiz
Cautare masina de inchiriat
 
bucuresti

BUN VENIT
PE SITEUL NOSTRU DE

inchirieri auto

!
"Va multumim pentru alegerea companiei noastre de inchirieri auto! La Carbiz - Rent a Car veti gasi cele mai bune oferte de autoturisme pentru inchiriat in Bucuresti. Pe langa inchirieri masini va mai punem la dispozitie apartamente de inchiriat, limuzine cu sofer, tururi in Bucuresti si transferuri la/ de la aeroport Otopeni Bucuresti "Henri Coanda"."
Echipa Carbiz (Rent a Car Bucuresti)
Carbiz - Rent a Car, in serviciul tau! ... 24/7!
... suntem disponibili la orice ora pentru rezervari autoturisme online.

info Contact rent a car:

(0040) 723-565-353 iPhone Viber
office@carbiz.ro
Yahoo: yahoo
Skype: My status


Detalii inchiriere masina
Data preluare
/ /
Ora preluare
:
 
Data returnarii
/ /
Ora returnarii
:
   
Locul preluarii: Locul predarii:
 
 
inchiriez
  masina

Inchiriaza masina din orasul:

Aici vei putea alege orasul din care poti inchiria masini.
de inchiriat
  masinii
oferte Speciale inchirieri masini (TVA inclus)
inchiriere
  masina

transfer Aeroport
Transfer aeroport (Otopeni sau Baneasa Bucuresti)
Carbiz - Rent a Car va ofera transfer aeroport "Henri Coanda" Otopeni Bucuresti.
transfer Oras
Transfer intre orase din Romania sau alta tara
Pentru a calatori in orice oras, Carbiz Rent a Car va ofera o masina cu sofer.
tururi Romania
Tururi in Bucuresti si Romania
Pe langa serviciile de rent a car, societatea nostra va ofera si tururi in Romania.
inchirieri Limuzine
Inchirieri limuzine cu sofer
Carbiz Rent a Car va ofera serviciul inchirieri limuzine cu sofer pentru diverse ocazii.

Informatii diverse Carbiz Rent A Car

limuzine Serviciul de inchirieri masini in Romania

Serviciul de inchirieri masiniCarbiz va ofera servicii de rent a car atat in Bucuresti, cat si in alte orase din Romania. Pentru inchirierea unei masini in alte orase (pe tot teritoriul Romaniei), se achita o taxa suplimentara. Preturile noastre includ asigurarile full casco pentru rent a car, TVA, taxele preluare/predeare masinii inchiriate in limitele orasului Bucuresti, zona centrala, kilometraj nelimitat pentru inchirierea unei masini pe o perioada mai mare de 3 zile. De asemenea, de la Carbiz puteti inchiria o masina echipata cu: scaun de copil, sistem de navigatie - gps, lanturi de zapada si alte accesorii la cerere.

limuzine Preturi mici. Oferte speciale. Masini ieftine.

Preturi speciale pentru inchirieri autoDaca doriti sa inchiriati o masina pe termen lung va rugam sa contactati echipa Carbiz Rent a Car pentru a primi o oferta speciala, in acest caz preturile de inchiriere ale masinilor pot scadea considerabil. De asemenea, in cazul in care doriti sa inchiriati mai multe masini va putem oferi preturi speciale pentru inchirierea lor. Firma noastra de rent a car va ofera spre inchiriere atat masini ieftine cu preturi foarte mici, cat si masini scumpe, luxoase, pentru clientii pretentiosi. Deci, Carbiz Rent A Car poate fi atat o companie de inchiriat ieftin, low cost, cat si o companie de lux. Renumele Carbiz Rent a Car a crescut datorita aspectului si bunei functionare a masinilor pe care le oferim spre inchiriere, chiar daca acestea sunt ieftine sau scumpe. Prin urmare, Carbiz Rent a Car ofera o grija deosebita parcului auto. In plus, Carbiz ofera asistenta rutiera 24 de ore din 24, pentru orice fel de probleme ar aparea in timp ce conduceti masina inchiriata. In Bucuresti si in Romania am reusit sa ne diferentiem de celelalte firme de rent a car datorita calitati serviciilor noastre de inchirieri auto, si astfel clientii pentru masini de inchiriat din Bucuresti si din strainatate care au folosit masini Carbiz-Rentacar s-au intors sa foloseasca serviciile noastre de masini de inchiriat in Bucuresti sau in Romania.

limuzine Inchirieri auto la aeroport Otopeni Bucuresti

Inchirieri auto la aeroport Baneasa si OtopeniCarbiz Rent a Car va poate inchiria masina direct la aeroport, Otopeni Bucuresti (Henri Coanda). Astfel de la sosirea pe aeroport in Romania, Bucuresti, clientul Carbiz Rent A Car se poate folosi de masina inchiriata pentru drumurile pe care trebuie sa le faca in Romania. Prioritatea numarul unu Carbiz Rent a Car este sa asigure clientilor servicii de rent a car la standarde ridicate, precum si preturi mici pentru masini ieftine sau de lux. Pesonalul Carbiz Rent a Car este cu atentie selectat, avand o pregatire foarte buna pentru a va asigura servicii pe care orice client si le doreste, pentru serviciile de inchirieri auto, in calatoriile dumneavoastra de afaceri sau in scopuri turistice. Autoturismele Carbiz Rent a Car sunt bine intretinute, dotate cu aer conditionat si cu ultimele sisteme de securitate pentru a va asigura confortul si siguranta de care aveti nevoie in calatoriile dumneavoastra in Romania.

limuzineNou! Rent A Car Extern

Rent A Car ExternMai nou Carbiz Rent A Car va ofera servicii de inchirieri masini oriunde in lume. De-a lungul timpului compania noastra si-a consolidat legaturi cu firme de inchirieri masini din toate lumea. In cazul in care doriti sa inchiriati o masina in alt oras decat Bucuresti sau in alta tara decat Romania partenerii nostri de afara va pun la dispozitie masini pentru inchiriat la preturi foarte bune. Pentru a inchiria o masina oriunde in lume va invitam sa accesati sectiunea noastra "Extern".


masini

(0040) 723565353 office@carbiz.ro
Diners Club International JCB Cars
Matser Card Acceptam Visa si Mastercard Master Secure

inchirieri masini, inchirieri auto, rent a car

 

trafic ranking

Inchirieri masini mici | Inchirieri autoturisme medii | Inchirieri auto mari | Toate autoturismele |
Rent a car Cluj