Loading Carbiz Rent A Car ... rent a car. inchirieri masini
CarBiz Rent a car
Car rent search
 
Rent a car. Inchirieri masini.

Informatii Bucuresti
Inchirieri auto: Informatii utile Bucuresti Romania
Carbiz - inchirieri auto iti pune la dispozitie informatii despre Bucuresti,capitala Romaniei.
Informatii utile Romania
Inchirieri auto: Informatii Utile in Romania Bucuresti
Compania noastra de inchirieri masini iti furnizeaza informatii despre Romania.
Distante in Romania
Inchirieri auto: Distante intre Bucuresti si alte orase din Romania.
In aceasta sectiune poti vedea care sunt distantele intre Bucuresti si alte orase din Romania.
Distante in Europa
Inchirieri auto: Distante in Europa - Inchirieri auto
In cazul in care vrei sa calatoresti in Europa poti gasi aici informatii care te-ar putea ajuta sa alegi traseul.
De vazut in Bucuresti
Inchirieri auto: Locuri de vazut in Bucuresti

Carbiz - Inchirieri auto va prezinta cele mai interesante locuri de vizitat din Bucuresti.
Ghid turistic
Inchirieri auto: Scurt ghid turistic - Inchirieri auto
Carbiz inchirieri masini va prezinta un scurt ghid pentru turisti straini si nu numai.
Informatii aeroporturi
Inchirieri auto: Informatii Utile aeroporturi Otopeni si Baneasa Bucuresti
Aici vei gasi informatii despre zboruri, companii aeriene, Aeroport Otopeni Henri Coanda,Baneasa.


   

Locuri de vazut in Bucuresti


Centrul Bucurestiului si totodata cea mai interesanta parte pentru orice vizitator se dezvolta pe doua axe, intre Piata Unirii si Piata Victoriei pe de o parte si Piata Rosetti si Sala Palatului pe de alta. Cele mai interesante puncte din acesta zona sunt:

Inchirieri Auto: Rent a carPiata Romana: aici gasiti cele mai bune cluburi din Romania si chiar din Europa cum ar fi The Office, Planters, Down Town, The Rooms, restaurante selecte si magazine, fiind totodata un important punct pentru transportul public. Alte puncte de interes sunt: Academia de Studii Economice, British Council, Piata Lahovari, Parcul Icoanei.

Inchirieri Auto: Rent a carPiata Amzei: este una dintre cele mai mari piete de legume si fructe proaspete din Bucuresti cunoscuta in special ca fiind locul de unde puteti cumpara cele mai frumoase flori din capitala. Piata Amzei este locul unde trebuie sa va faceti cumparaturile pentru ca aici gasiti doua super-marketuri deschise 24 h / zi, 7 zile. Totodata in piata gasiti, pe langa mancare proaspata si felurite suveniruri originale. Alte puncte de interes: o frumoasa Sinagoga si Cinema�ul Studio.

Inchirieri Auto: Rent a carCalea Victorie: unul dintre cele mai mari si incarcate de istorie bulevarde din Bucuresti. O plimbare de 30 de minute pe Calea Victorie va poate duce din Piata Victoriei unde se afla cladirea Guvernului Romaniei dar si cele mai mari cladiri de birouri din Romania, Muzeul De Stiinte Naturale Grigore Antipa si Muzeul Taranului Roman pana la Cheiul Dambovitei, raul ce strabate Bucurestiul de la vest la est. Pe drum, admirand cladirile vechi de la inceputul sec.XX veti intelege de ce Bucurestiul a fost numit si Micul Paris.

Inchirieri Auto: Rent a carPiata Revolutiei numita asa pentru ca aici s-a dat semnalul Revolutiei Romane din 1989 in Bucuresti in urma careia a cazul regimul comunist al lui Ceausescu. Drept dovada puteti observa inca urmele gloantelor pe unele dintre cladiri si puteti simiti fiorul manifestatiilor si a luptelor ce s-au dat aici in decembrie 1989; este una dintre cele mai frumoase si mai incarcate zone din punct de vedere arhitectural. Aici puteti admira Ateneul Roman, o cladire superba unde se tin concerte si evenimente pe masura, Palatul Regal ce adaposteste Muzeul National De Arta si numeroase expozitii, cladirea Hotelului Hilton sau Biblioteca Nationala Universitara.

Inchirieri Auto: Rent a carPasajul Victoriei nu trebuie ratat sub nici o forma din cel putin doua motive: pentru ca inca pastreaza aroma perioadei interbelice si pentru ca este cea mai frumoasa poarta catre orasul istoric. Aici putei bea o cafea sau un ceai, puteti manca sau chiar fuma o narghilea egipteana.

Inchirieri Auto: Rent a carCalatoria pe Calea Victorie se apropie de sfarsit asa ca dupa ce ati admirat pe afara sau chiar ati vizitat in interior Muzeul de Istorie si cladirea CEC va puteti intoarce sau puteti intra in orasul istoric.

Inchirieri Auto: Rent a carO alta calatorie pentru orice vizitator din Bucuresti trebuie sa fie intre Piata Romana si Piata Universitatii, de-a lungul Bulevardelor Magheru si Balcescu, doua dintre cele mai importante locuri din Bucuresti. La tot pasul intalniti boutiquri de haine, bijuterii, cosmetice dar si librarii. In drum veti trece pe langa cele mai vestite cinematografe din Romania, Patria si Scala a caror epoca a apus odata cu aparitia mall-urilor dar si pe langa Hotel Lido cu a lui piscina cu valuri sau pe langa Magazinul Eva, foarte vestit pe vremuri. Sub nici o forma nu trebuie sa treceti nepasatori pe langa superba Biserica Italiana.

Inchirieri Auto: Rent a carPiata Universitatii este cunoscuta ca si km 0 al Bucurestiului fiind cel mai cunoscut punct de intilnire in cursul evenimentelor din anii �90, fiind inconjurata de cladirile superbe ale Universitatii Bucuresti, Teatrului National sau a Universitatii de Arhitectura Bucuresti. Este totodata un important nod al transportului public, fiind locul unde se intalnesc cele mai mari artere si de unde se poate pleca catre cele 5 mari iesiri din Bucuresti: A 1, A 2, DN. 1, DN 5, E85.

Inchirieri Auto: Rent a carOrasul Istoric trebuie sa fie unul din punctele pe care nu trebuie sa le scapati in cursul unei vizite oricat de scurte in Bucuresti. El se intinde intre Piata Universitatii, Piata Unirii si Calea Victoriei. Cele mai importante puncte de interes sunt Manastirea Stravropoleos, Carul cu Bere, Hanul Lui Manuc, Curtea Sticlarilor, Curtea Fondului Plastic sau ruinele vechiului palat al lui Vlad Tepes (cunoscut ca si Dracula) dar si a altor domnitori romani. Plimbandu-va pe stradutele incarcate de istorie veti mai intalni galerii de arta, anticariate, restarante si cafenele, dar si mici magazine de unde puteti cumpara suveniruri autentice romanesti.

Inchirieri Auto: Rent a carPiata Unirii este locul de unde trebuie sa plecati catre Palatul Parlamentului cunoscut ca si Casa Poporului, cea mai mare cladire din lume dupa Pentagon. Tot aici gasiti si unul dintre cele mai bune locuri de shopping din Bucuresti si chiar din tara, Unirea Shopping Centre.

Inchirieri Auto: Rent a carGradina Cismigiu este cea mai veche si cea mai frumoasa din Bucuresti. Din loc in loc puteti bea o cafea, un ceai sau chiar o bere, puteti manca sau va puteti doar plimba la umbra copacilor imensi si chiar va puteti plimba cu barca.

Inchirieri Auto: Rent a carParcul Herastrau este cel mai mare din Bucuresti. El gazduieste diverse expozitii florale si adaposteste cafenele si restaurante dar si terenuri de tenis sau footbol. Pe timpul verii este cel mai fierbinte loc din Bucuresti.

Inchirieri Auto: Rent a carMuzeul Satului este unul dintre cele mai frumoase locuri din Bucuresti, in special pe timpul verii. Este al doilea astfel de muzeu din Europa dupa Skansen Museum din Stokholm. Tot aici se organizeaza tot timpul anului evenimente sau targuri populare.

Inchirieri Auto: Rent a carArcul de Triumf este similar cu cel din Paris si poate fi vazut in drum dinspre aeroport sau in timpul unei plimbari in Parcul Herastrau.

Inchirieri Auto: Rent a carIn jurul Bucurestiului, la distante de aprox. 20 km puteti gasi cateva locuri deosebit de frumoase si incarcate de istorie cum ar fi: Palatul Mogosoaia, Manastirile Cernica sau Snagov.
   
Nume:
E-mail:
Telefon:
   
Mesaj :
Codul din imagine:
Inchirieri auto Incercam sa fim cat mai aproape de clientii nostri. De aceea iti punem la dispozitie mai mult decat un serviciu de inchirieri auto. Alege din partea stanga informatiile care te intereseaza.

Inchirieri auto Daca ai sugestii care ne-ar putea ajuta sa imbunatatim serviciul nostru de inchirieri auto, sau vrei sa adaugam noi servicii, te rugam sa ne contactezi .

Inchirieri auto Pentru a inchiria o masina te rugam sa accesezi "Masini/ Preturi" din meniul principal.

rent a car Bucharest

(0040) 723565353 office@carbiz.ro
Diners Club International JCB Cars
Matser Card We accept Visa and Mastercard for payment Master Secure
Key Words:
 

Small cars rental | Medium cars rental | Big cars rental | Directory